Het zit erop.

Ruim 20 jaar geleden ben ik een avontuur begonnen met de droom om ‘profschaatser’ te worden. Als kleine jongen reed ik op mijn skeelers door de straten van Koekange, om vervolgens ook de eerste stappen op het ijs te zetten. Profschaatser ben ik nooit geworden, maar ik mocht wel leven als een professioneel inline-skater. Dit leven als topsporter laat ik nu achter mij.

Het was een mooi avontuur met heel veel hoogtepunten. Van titels op Nederlandse Kampioenschappen, medailles op Europese Kampioenschappen tot top-6 noteringen op Wereld Kampioenschappen. Het is goed geweest. Ik heb altijd mijn hart gevolgd in alle keuzes die ik heb gemaakt en heb dat nu ook gedaan. Het was zeker geen makkelijke beslissing, want mijn liefde voor de skeelersport is groot. Ook had ik het super naar mijn zin in Italië.

De afgelopen seizoenen heb ik er alles aan gedaan om na 2021 terug te keren op het Europese Podium. Dit is helaas niet gelukt, maar mede hierdoor kan ik wel zeggen dat ik het maximale uit mijn skeelercarrière heb gehaald.

Groot is mijn dank aan al mijn sponsoren die mij door de jaren heen, maar zeker ook de afgelopen twee seizoenen, trouw hebben ondersteund. Ook ben ik heel dankbaar voor iedereen die seizoen na seizoen voor mij klaar stond om mij te helpen mijn dromen na te jagen. Jullie weten om wie het gaan 😉

We hebben samen mooie dingen bereikt.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.